ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Lakimies

Lakimiehemme hoitavat taidolla ja ahkeruudella niin asiakkaan itsensä maksamat kuin tämän oikeusturvavakuutuksesta tai valtion varoista maksettavat jututkin kaikkialla Suomessa. Selvitämme puolestanne mahdollisuutenne saada oikeudenkäyntikuluihinne suoritusta joko vakuutusyhtiöltänne taikka valtion varoista. Pidämme Teidät aina ajan tasalla hoidettavaksemme uskomanne asian vaiheista ja palvelemme Teitä muutenkin aina Teidän etunne vaatimalla tavalla ripeästi ja tunnollisesti. Käytössämme ovat aina ajan tasalla olevat tiedot ja välineet, jotta asioidenne hoitaminen ja yhteydenpito kanssanne olisi mahdollisimman tehokasta ja joustavaa.

kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello