ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Lakitoimisto

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on toiminut Turussa vuodesta 1987 alkaen. Se jatkaa toiminnassaan Lakiasiaintoimisto Teppo Hurme Ky:n toimintaa, joka on toiminut Turussa vuodesta 1972 alkaen. Asianajotoimiston lakimiehet ovat liittyneet Suomen Asianajajaliiton jäseniksi ensi kerran vuonna 1988. Yhtiö toimi 2.12.1987 alkaen aluksi nimellä Lakiasiaintoimisto Villa & Tamminen, avoin yhtiö. Osakeyhtiömuotoiseksi yhtiö muutettiin toiminnan laajetessa 21.6.1995. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä asianajaja ja varatuomari Jarkko Tamminen. AA Tamminen on toiminut asianajotehtävissä yhtiön palveluksessa vuodesta 1984 alkaen.

kuva: Jarkko Tamminen  





Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello