ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Muut palvelumme

Huolehdimme myös toimeksiantoihin liittyen pankki- ja vakuutusasiat, osakkeiden ja kiinteistöjen myynnin asiakkaan lukuun, ulosottoperintään liittyvät asiat ja muut tuomioiden täytäntöönpanoon liittyvät asiat esim. korvausten hakeminen valtion varoista rikosvahinkoasioissa, ulosottovalitukset ja rangaistusten täytäntöönpanoon liittyvät asiat sekä toimimme erilaisissa tilanteissa osapuolten valitsemina neuvottelijoina ja välimiehinä sekä uskottuina miehinä ja pesänselvittäjinä ja –jakajina.

Toimistomme on mm. valittu Suomen valtion Valtiokonttorin Varsinais-Suomen alueella toimivaksi kuolinpesien selvittäjäksi ja pesänjakajiksi perillisettä kuolleiden henkilöiden kuolinpesissä.

kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello