ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Oikeudenkäynti

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy:n lakimiehet hoitavat kaikki oikeudenkäyntiä vaativat asianne. Hoidamme niin riita-asioiden oikeudenkäynnit kuin rikosasioiden oikeudenkäynnitkin. Hoidamme myös hallintolainkäytön alaan kuuluvat oikeudenkäynnit (verovalitukset, kuntien ja valtion viranomaisten päätöksistä tehtävät valitukset).

Kaikki toimistomme lakimiehet ovat kokeneita oikeudenkäyntiasiamiehiä. Asianajaja, varatuomari Jarkko Tamminen on aloittanut lakimiesuransa syyttäjän tehtävissä 1982 ja valmistumisensa jälkeen hoitanut vuodesta 1984 alkaen kaikenlaisia yritysten ja yksityishenkilöiden oikeudenkäyntejä Suomessa. AA Tammisella on kokemusta tuhansista oikeudenkäynneistä ja oikeudenkäyntien ulkopuolella hoidetuista riita-, ja muista oikeudellisista ongelmanratkaisua vaatineista asioista n. 30 vuoden ajalta (v. 2012). Lisäksi hänellä on kokemusta työskentelystä tuomioistuimen jäsenenä (vs. käräjätuomarina) että poliisihallinnossa (vt nimismies ja apulaisnimismies) n. vuoden ajalta ja vankeinhoidon alalta.

Palveluksessanne on aina asianne hoitamisen edellyttämän taidon ja riittävän kokemuksen omaava lakimies tai lakimies- ja asiantuntijatiimi. Teemme tarvittaessa yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kokemuksen kautta valikoituneiden yhteistyöverkostojemme avulla.

kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello