ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Oikeusturvavakuutus

Mikäli Teillä on oikeusturvavakuutus, selvitämme aina puolestanne myös mahdollisuutenne saada oikeudenkäyntikuluistanne korvausta vakuutusyhtiöltänne. Oikeusturvavakuutus on mukana lähes kaikissa kotivakuutuksissa, ajoneuvojen vapaaehtoisissa vakuutuksissa sekä yritysten vastuu-, keskeytys- ja murto- yms. vakuutuksissa. Tarkistakaa aina vakuutusturvanne laajuus näiltä osin ottaessanne yhteyttä asianajajaanne. Oikeusturvavakuutukset eivät yksityishenkilöiden vakuutuksissa yleensä kata vastapuolelle aiheutuneiden oikeudenkäyntikulujen korvaamista ja oikeusturvavakuutuksissa on aina sovitun suuruinen omavastuuosuus, joka yleisimmin on n. 15-20 % oikeudenkäyntikuluistanne, mikäli vastapuolta ei velvoiteta omavastuuosuuttanne korvaamaan.

kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello