ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Riita, rikos

Yksityishenkilöiden lakiasioista hoidamme myös kaikki niin riita-asiat kuin rikosasiatkin.

Riita-asioista suuren osan muodostavat esim. perheoikeudelliset asiat (avioerot, lasten huoltajuus- ja elatusapuasiat) jäämistöoikeudelliset asiat (perintö- ja testamenttiasiat, perunkirjoitukset) vahingonkorvausoikeudelliset asiat (esim. rikosvahingot, vakuutuskorvausasiat, asuntokaupan virhevastuuasiat, sopimusperusteiset vahingonkorvaukset jne). Toimimme tarvittaessa yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla. Hankimme tarvittaessa puolestanne erilaiset arviot ja asiantuntijalausunnot vahingon aiheuttaneiden virheiden olemassaolosta ja muista vahinkojen syistä sekä vahinkojen määristä.

Rikosasioissa hoidamme sekä syytettyjen että asianomistajien eli rikoksen kohteeksi joutuneiden lakiasiat esitutkinnasta oikeudenkäynnin lopputulokseen saakka, myös sovittelumenettelyssä käsiteltävät asiat.

kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello