ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Yksityishenkilöiden lakiasiat

  • Perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat: avioerot, lasten huolto- ja elatus- sekä tapaamisasiat, perunkirjoitukset ja perinnönjaot sekä avioehtojen ja testamenttien laatiminen kuuluvat valikoimaamme.
  • Työ- ja virkasuhdeasiat: Teemme työ- ja toimitusjohtajasopimuksia, hoidamme työ- tai virkasuhteen päättymisestä johtuvia riita-asioita sekä työsuhteisiin liittyviä muita asioita kuten esim. työkyvyttömyyseläkeasioita vakuutusyhtiöiden päätösten johdosta valittamiset. Neuvomme yrityksiä työsuhteiden järjestelyyn liittyvissä asioissa, jotta riitatilanteilta ja työsuhdeturvaongelmilta vältyttäisiin.
  • Asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät riita-asiat: hoidamme kaupanvastuuseen liittyvät vahingonkorvaukset ja hinnanalennukset sekä kaupan purut sekä yhteisomistussuhteen purkamiseen liittyvät asiat ja tieriidat, kiinteistöjen rajariidat, kiinteistöjen muodostaminen ja rasitteisiin liittyvät kuten rasitteiden perustamiset ja poistamiset tai siirrot sekä kaikki muutkin asunto- ja kiinteistöriidat.
  • Sopimukset: Laadimme asunto- ja kiinteistökauppasopimukset, vuokrasopimukset ja asuntojen ja kiinteistöjen lahjakirjat ja huolehdimme tarvittaessa kiinteistöjen lainhuudatus-, kiinnitys- ja kiinteistörasitteet (esim. tienkäyttöoikeudet, venevalkama- ja laituripaikkaoikeudet, vesi- ja sähköjohtojen sijoittamiset ym.)
  • Rikosasiat: Hoidamme kaikki yksityishenkilöiden rikosasiat, olitpa sitten rikoksen uhri taikka rikoksesta epäilty tai syytetty. Me olemme tukenasi poliisitutkinnan käynnistymisestä oikeudenkäynnin ja korvausten hoitamiseen saakka.
kuva: Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello