ETUSIVU   |   PALVELUMME   |   YHTEISTYÖKUMPPANIT   |   HINNASTO   |   OTA YHTEYTTÄ
Toimimme oikeuksiesi puolesta ahkeruudella, asiantuntevasti ja ripeästi.
Hoidamme kaikenlaiset lakiasianne taidolla ja ahkeruudella oikeuksiesi puolesta ja edullisimmalla mahdollisella tavalla.
Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy on vuodesta 1987 alkaen toiminut osaava, kokenut ja asiasi täsmällisesti ja huolellisesti asiakkaan edun kannalta parhaaseen lopputulokseen tähtäävällä tavalla hoitava luotettava, helposti lähestyttävä ja asiakasta kuunteleva ja kunnioittava pitkän perinteen omaava palveluyritys.

Yritysten lakiasiat

Yrityksen perustaminen, yhtiömuodon muutos, yrityksen tai yritystoiminnan myynti, sukupolvenvaihdokset ja kaikki muutkin yhtiöoikeudellista tai vero-oikeudellista osaamista vaativat tilanteet ovat meille tuttuja. Toimimme yrityksesi ja yritystoimintasi tukena kaikissa yritystoiminnan vaiheissa yritysidean syntymisestä saakka yrityksen kasvaessa tai supistuessa tai uusien käsien tarttuessa yrityksesi ruoriin siihen asti, kun päätät siirtyä eläkkeelle. Yritysten kirjanpito-, sopimus-, vero-, ja työoikeudelliset asiat ovat meille tuttuja. Löydämme kanssanne kysymyksiinne toimivat ratkaisut olipa ongelmasi kirjanpitoon tai verotukseen tai yrityksen työ- tai liikesuhteisiin liittyvä. Hyvä suunnittelu ennen ongelmien esille tuloa on kaikessa yritystoiminnassa välttämätöntä. Suunnittele kanssamme toimintasi alusta asti niin, että ongelmia ei tule tai ne jäävät ainakin mahdollisimman vähiin ja niihin löytyy nopeasti kestävä ratkaisu. Tehdään yhdessä sopimukset niin, että ne turvaavat parhaalla tavalla yritystoimintasi häiriöttömän kulun ja niin että riidat vältetään etukäteen.

Tarvittaessa autamme myös yrityksen saneerauksessa ja konkurssitilanteessakin. Olemme suorittaneet useita yritysten saneerauksia ja hoitaneet konkurssipesiä sekä yritystoiminnan lopettamiseen liittyviä selvitystilamenettelyjä. Yritystoiminnan tervehdyttäminen tai lopettaminenkin vaatii viisaita ja nopeita ratkaisuja, jotta huonossakin tilanteessa pahin voitaisiin välttää ja sietämättömästä tilanteesta saadaan kestettävä. Näin vältät myös mahdollisesti vaaran joutua henkilökohtaiseen korvausvastuuseen ja pahimmassa tapauksessa syytteeseen sen vuoksi, että voimasi ovat ehtyneet yrityksesi ongelmien hoitamisessa. Anna meidän auttaa silloinkin kun omat voimasi ovat ehtyneet tai suunta on hukassa ja pilvet roikkuvat raskaina ja alhaalla.

Hoidamme myös saatavienne perinnän tehokkaasti ja edullisesti.

Jos yrityksesi joutuu rikoksen kohteeksi, hoidamme rikoksentekijöille asianmukaisen rangaistuksen sekä yrityksellenne korvauksen sen kärsimistä vahingoista rikoksen tekijältä. Avustamme Sinua rikoksen selvittämisestä korvausten perintään kaikissa vaiheissa.

kuva:Jarkko Tamminen  

Ota yhteyttä
Autamme mielellämme

Asianajotoimisto Tamminen & Co Oy     Maariankatu 6 b, 4. krs     20100 Turku     Puh. 0400 526 184     Tietosuojaseloste (PDF)
Netello